onsdag 23 februari 2011

Tjänster

Vill du synas mer på internet? Mitt företag SEO Solutions erbjuder dig resultatbaserad internetmarknadsföring som ger bra resultat på lång sikt.

Sökmotoroptimering
Jag gör så att din hemsida syns högre upp på den organiska söklistan på Google. Helt resultatbaserat - alltså har du ingenting att förlora.
Mer om sökmotoroptimering.

Sökordsanalys
Behöver du veta vilka sökord inom ditt nisch/marknad du ska fokusera på? Beställ en sökordsanalys för 700:-.
Mer om sökordsanalys.

Wordpress
Wordpress är ett webbsystem som redan är mycket sökmotoroptimerad. SEO Solutions hjälper dig att migrera från din nuvarande plattform till Wordpress eller bygger en helt ny Wordpress-webbplats.
Mer om Wordpress.

1 kommentar:

  1. Många småföretagare är i händerna på webbdesigners och utvecklare hemsida. Med höga timpriser är småföretagare gisslan när webbplatsen behöver innehållet uppdateringar eller andra mindre förändringar. Varför händer detta? wordpress webbyrå och utvecklare hemsida vet att om de skapar en webbplats för sina kunder som är svår att använda och förstå, kommer företagets ägare måste hålla kommer tillbaka till dem för uppdateringar och ändringar. Lägg till denna förolämpning mot redan astronomiska pris som tillämpas att ha en ny webbplats utformad och du kan vara tusentals dollar i hela före din webbplats når en årtalet.

    SvaraRadera